USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Michelin Star Şef Wolfgang Puck Sunumlarını Shopsa Ürünleri İle Yaptı!

St. Regis İstanbul Spago da akşam yemeğini dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck shopsa'nin üretici ve girişimci kadınlarının ürettiği ürünler ile misafirlerini ağırladı. SHOPSA hem üretici ve girişimci kadınlarının ürettiği ürünlerinin pazara erişmesi hem de geleneksel ürünlerimizin değere dönüşmesi için dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck etkinliği ile yine önemli bir tanıtıma imza attı.

Michelin Star Şef Wolfgang Puck Sunumlarını Shopsa Ürünleri İle Yaptı!
01-08-2023 16:47
01-08-2023 16:59
İSTANBUL
Google News

Çok uzun yıllar Oscar töreninin resmi baş aşçısı olan  ünlü şef  Wolfgang  Puck bu sefer

SHOPSA'nın kadın üreticilerinden alınmış ürünler ile hazırladığı lezzetlerini çok özel konuklara ikram etti.

 

Demet Sabancı Çetindoğan'ın ev sahipliğinde yapılan etkinlik  de St. Regis İstanbul Spago Salon’da bütün konuklar çok özel anlar yaşadılar.

 

Birbirinden değerli  sunumların yapıldığı etkinlikte dünyaca ünlü ikonik şef Wolfgang Puck  Türk mutfağı için,  Türkiye'nin geleneksel tariflerini ve organik ürünlerin çok sevdiğini belirterek www.shopsa.com.tr kadın üreticilerinden alınmış ürünler olmasından çok mutlu olduğunu iletti.Özellikle gecede shopsa ürünleri ile sunumlar büyük beğeni topladı.

 

Kasım 2020’de Demet Sabancı Çetindoğan öncülüğünde  kurulan ve Kadına Destek, Ülkeye Destek” anlayışıyla hareket eden SHOPSA, kadın emeğinin gelire dönüştürülebilmesi için çalışmaya devam ediyor.

Bu çalışmalar arasında, Kadın üreticilerin ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmak ve yerel üreticiyi desteklemek amacıyla CarrefourSA & Shopsa - Opet & Shopsa  iş birliğinde Carrefoursa ve Opet mağaza sayılarında artış sağlanmıştır.

Doğal ve organik shopsa ürünleri  Anadolu Hisarı Gurme CarrefourSA,   Tarabya  Gürme CarrefourSa Bodrum Yalıkavak Gürme CarrefourSa mağazalarında  satışa sunulmuştur.

Opet & Shopsa ile yapılan işbirliğimizde ise Türkiye genelinde 11 Opet mağazalarında  satışa sunulan ürünlerimiz kısa sürede 22 Opet mağazasına çıkarılmıştır.

Yakın zamanda Türkiye'nin önde gelen market zincirleri ile yani işbirlikleri için geri sayım başlamıştır.

https://www.shopsa.com.tr/

Pandemi döneminde yükselişe geçen elektronik pazar yerleri arasında çok özel bir yeri olan SHOPSA, ülkemizdeki  tüm yörelerindeki üretici kadınlarımızdan global ölçekte marka yaratmış kadınları bir araya getirerek hem Türk kadınının emeğine değer katıyor hem de sahip olduğumuz zengin kültürümüzü tanıtıyor. 

Kurulduğu günden bu güne kadar; Türkiye’nin farklı illerinden   kadın üretici   girişimci ve pek çok kadın kooperatifi ile birlikte 30 binden fazla ürünü satışa sunmaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?