USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Lenovo “Kadınlar İçin Oyun Yeniden Başlıyor”

PC pazarının lideri Lenovo “Kadınlar İçin Oyun Yeniden Başlıyor” diyerek her platformda kadınları desteklemek için yola çıkıyor.

Lenovo “Kadınlar İçin Oyun Yeniden Başlıyor”
05-05-2015 21:26
Google News
Lenovo ekibi Adana ve Malatya’dan sonra Gaziantep’de konferans ve toplantılarla kadınlarla ve üniversiteli gençlerle bir araya geliyor.

 

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Gülfem Çakmakçı, "Kadınları iş hayatına atılmaları için cesaretlendirmek ve ilham verici örneklerle desteklemek için başlattığımız “Değişen Benim”projemizin ayrıntılarını paylaşacağımız ve teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri aktarmak için 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü Tuğcan otel’de toplantı yapacağı"dedi.

Lenovo Hakkında:

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) 39 milyar ABD doları değeri ile, nihai tüketici ve kurumlar için yenilikçi teknolojiler sağlayan lider bir global Fortune 500 şirketidir. Ürün grupları efsanevi Think markalı ticari PC’ler ve çok fonksiyonlu YOGA markalı tüketici PC’lerinin yanı sıra, sunucu, iş istasyonları, depolama, akıllı TV, tablet bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve Moto markası ile uygulamaları içeren yüksek kalitede ürünleri kapsar
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?