USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

InforTrend Teknoloji, veri yedeklemede iyileştirmeler yaptığını duyurdu

InforTrend Teknoloji'nin ürünü EonStor GS'nin, yerleşik yedekleme hizmetiyle artık dosya sunucularından, bilgisayarlardan ve bulut platformlarından doğrudan yedeklemeye izin verdiği açıklandı. Bu da kuruluşların ek yedekleme yazılımı olmadan bu kaynaklardan kolayca yedekleme almal

InforTrend Teknoloji, veri yedeklemede iyileştirmeler yaptığını duyurdu
20-06-2023 14:09
Google News

Kurumsal depolama sağlayıcısı InforTrend Teknoloji, EonStor GS birleşik depolama çözümüyle ilgili olarak, geniş bir yedekleme ihtiyacını karşılamayı amaçlayan iyileştirmeleri duyurdu. GS, mevcut kurumsal yedekleme yazılımlarını destekleme özelliğine ek olarak, artık dahili yedekleme hizmetiyle dosya sunucuları, bilgisayarlar ve bulut depolama için yedekleme yetenekleri de sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, yedekli tasarıma sahip olan EonStor GS, minimum kesinti süresi ve veri kaybı sağlayarak önemli bilgileri korur ve iş sürekliliğini garanti altına alır. Ürünü yedekleme amaçları için ideal, güvenilir bir depolama çözümü haline getiriyor. Yeni tanıtılan yerleşik yedekleme hizmetiyle GS artık dosya sunucularından, bilgisayarlardan ve bulut platformlarından doğrudan yedeklemeye izin veriyor. Bu, kuruluşların ek yedekleme yazılımı olmadan bu kaynaklardan kolayca yedekleme almalarını sağlar. Bu, sadece zaman ve çabadan tasarruf sağlamakla kalmaz aynı zamanda ek yedekleme çözümleri edinmekle ilgili maliyetleri de düşürüyor.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Infortrend Ürün Planlama Direktörü Frank Lee, "GS'nin gelişmiş yedekleme özellikleri, gelişen iş ihtiyaçlarını karşılayan kapsamlı çözümlere bağlılığımızı gösteriyor. GS çok yönlü yetenekleriyle kurumlara etkin, verimli, güvenilir ve maliyet-etkin veri yedekleme imkanı sağlıyor" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?