USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İbrahim Özdemir’den Coşkulu Açılış

İbrahim Özdemir Yapı İnşaat ve Sahibinden Emlak’ın Akkent’teki yeni ofisi geniş katılımlı bir toplantıyla açıldı. Açılışa AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Vali Yardımcısı Nihat Karabiber, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

İbrahim Özdemir’den Coşkulu Açılış
24-09-2021 16:31
24-09-2021 16:51
GAZİANTEP
Google News

Gerçekleştirilen açılışta konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, “İbrahim beye yeni ofisinde başarılar diliyorum. Umarım çok iyi işlere imza ataralar” dedi.

Açılış sonrası Mega Haber’e özel açıklamalarda bulunan İbrahim Özdemir, “Biz yaklaşık 12 yıldan beri inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Eski ofisimiz artık küçük geldiği için ofisi büyüterek hem emlak sektöründe hem de inşaat sektöründe daha kurumsal çalışmalar hedefledik. Biz toplu konut yapıyoruz. Yap- Sat sistemi ile çalışıyoruz” dedi. Şirket bünyesinde çalışan personellere değinen Özdemir, “Kendimize özgü iç mimarimiz, yüksek mimarimiz, inşaat mühendislerimiz kendi branşımızda kendi ofisimizde insanlara kaliteli yapının, konforlu yapının ne olduğunu, nasıl yaşanabileceğini yaptığımız projelerle ve yapacağımız projelerle kanıtlıyoruz. Biz insanlara nasıl faydalı oluruz diye düşündük. Şu anda bunun çalışmalarını yapıyoruz. Kilis'te projemiz devam ediyor onun yanı sıra Adıyaman ve Ankara’da üzerinde çalıştığımız projelerimiz var” dedi.

Kendilerinin hiç hedef büyütmediklerini aktaran Özdemir, “Sistem bizi büyümeye zorladı. Önümüzdeki yıllarda Türkiye genelinde aşağı yukarı hedeflediğimiz 6 tane ilimiz var. Şuan projeleri devam ettiriyoruz inşallah en kısa zamanda halkımıza ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?