USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yeme İçme

Ankara’da Nohut dürümlü, ciğer kavurmalı Gaziantepliler Buluşması

Ankara Gaziantepliler Derneği tarafından tanışma, kaynaşma ve buluşmak amacıyla Nohut dürümlü, ciğer kavurmalı toplantı organizasyonu büyük katılımla yapıldı.

Ankara’da Nohut dürümlü, ciğer kavurmalı Gaziantepliler Buluşması
24-10-2021 14:39
24-10-2021 15:12
GAZİANTEP
Google News

Ankara Gaziantepliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürpınar, yaptığı açıklamada, başkentte yaşayan Gazianteplilere bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparak, tanıştıklarını, hasret giderdiklerini söyledi.

Başkan Gürpınar, yaptığı konulmada şu ifadelere yer verdi; “Değerli Hemşerilerim; Ankara Gaziantepliler Derneği "Buluşma, tanışma ve kaynaşma etkinlikleri kapsamında  Yöresel "Nohut dürümü ve ciğer kavurması kahvaltısı etkinliğimize  hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Değerli hemşerilerim  Ankara'da Başkentte  yaşayan Gaziantepliler olarak üzerimize ayrıca sorumluluklar ve ödevler  yüklenmektedir. Ankara  siyasetin ve Bürokrasinin merkezidir. Gazi şehrimizin bizlerden beklediği hemşerilerinin Elele vererek Gaziantep'in Ankara’daki  ortak sesi ve gücü olmamızdır. Gaziantepliler Derneği olarak düzenleyeceğimiz bu  etkinlikler ile  hemşerilerimizi bir araya gelmesini sağlayarak,  Gaziantep ve Gazianteplilere yakışan  Güçlü bir Gaziantep lobisinin  gerçekleşmesinin zeminini oluşturmaktır.  Bunun için değerli hemşerilerim bir olalım, birlik olalım, her zaman beraber olalım. Hepinize saygılarımı sunarım.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Suat sabuncu
Suat sabuncu 3 yıl önce
SEVGILI MEHMET KARDESIM
GAZIANTEPLILERIN YILLARDIR HASRETI OLAN ANKARADA YASAMIS BIR GAZIANTEPLI OLARAK BIZ YAPAMADIK SIZLER BASARDINUZ CIGER KAVURMA VE NOHUT DURUMU NERDE YERIZ DUSUNCESINI HAYATA GECIREN BIR AKRABAM OLARAK SIZLERLE GURUR DUYUYORUZ
ILERDE INSALLAH MECMEKLI KUFTE BAKLAVA KADAYIF KURU DOLMA VS GIBI HER AY BIR ETKINLIK YAPMAYA BASLARSAN SASMAM KALKAR ISTANBULDAN GELIRIM
ALLAH ELINE KOLUNA SAGLIK VERSIN BABANA ATANA RAHMET
SELAMLAR TUM GAZI ANTEPLILERE
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?