USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

"Dijital Genç Bilgi Yarışması" 27 Ağustos'a kadar devam edecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliğinde düzenlenen, 21 Ağustos'ta başlayan ve katılım süreci devam eden "Dijital Genç Bilgi Yarışması" 27 Ağustos'a kadar sürecek.

24-08-2023 14:09
Google News
Ankara

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, "Dijital Genç Bilgi Yarışması" dijital dönüşüme ve yenilikçi teknolojilere ilgi duyan dijital gençlere fırsatlar sunuyor.

Beklenen an geldi, #DijitalGenç Bilgi Yarışması başladı! ???? #DijitalTR'nin en parlak genç beyinleri, bilginizi sınamak ve dijital dünyada parlamak için şimdi tam zamanı. Haydi siz de yarışmaya katılın ve #yapayzeka, #sibergüvenlik, #yazılım, #bulutbilişim, #akıllışehirler ve… pic.twitter.com/pl5BRndl7P

— CB Dijital Dönüşüm Ofisi (@dijital) August 21, 2023

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TBB işbirliğinde düzenlenen, 21 Ağustos'ta başlayan ve katılım süreci halen devam eden yarışma 27 Ağustos'a kadar sürecek.

Gençlerin dijital dünyayı keşfetmesi ve teknolojiye olan ilgilerini desteklemek amacıyla organize edilen yarışmada, 18-25 yaş grubu katılımcılar, siber güvenlik, yapay zeka, akıllı şehirler, bulut bilişim, yazılım ve blok zincir gibi güncel ve önemli konularda kendilerini sınayabilecekler.

En kısa sürede en çok doğru cevabı veren katılımcılar, 21-24 Eylül tarihlerinde Balıkesir'de yapılacak Dijital Gençlik Kampı'na katılım hakkı elde etmelerinin yanında sürpriz hediyelerin de sahibi olacak.

Yarışmaya ilişkin tüm detaylar ve kayıt bilgilerine "dijitalgenc.cbddo.gov.tr" internet adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?