USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Lgs’de Dereceye Giren Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Eğitime vermiş olduğu desteklerle gençlerin gönlünde taht kuran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS'de yüzde 1'lik dereceye giren Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Tahmazoğlu Lgs’de Dereceye Giren Öğrencilerle Bir Araya Geldi
03-10-2023 15:27
03-10-2023 15:31
GAZİANTEP
Google News

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS'de yüzde 1'lik dereceye giren Şahinbeyli öğrencilerle bir araya gelerek 6.400 TL'lik nakdi destek kartlarını hediye etti. Daha sonra öğrencileri ve ailelerini Çanakkale’ye göndererek ecdatla buluşturdu.

ÖĞRENCİLERİ BAŞARIYA TEŞVİK EDİYORUM

Öğrencileri başarıya teşvik etmek için destekler verdiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Üniversiteyi kazanan ve halen üniversite okuyan 28.000 öğrencimizin hesaplarına ilk dönem için 4.000 TL para yatırdık. İkinci dönemde de 4.000 TL daha yatırarak 8.000 TL’lik eğitim desteği sağlamış olacağız. Mesleki Eğitim Merkezi’ne giden öğrencilerimize yıllık 6.000 TL eğitim desteği sağlıyoruz. Amacımız öğrencileri doğru şekilde yönlendirip onları başarıya teşvik etmek. Öğrencilerimizi spora teşvik etmek amacıyla spor ayakkabısı hediye ediyoruz. 104.000 bisiklet aldık. 6 takdir alan öğrencilerimize bisiklet hediye ettik sonra bunları 5-4-3-2-1’e kadar düşürdük. Şimdi ise 5 teşekkür ile başladığımız kampanyamıza 5-4-3 teşekküre kadar düşürdük. 104.000 bisikletimizin dağıtımını tamamladık. Şimdi 12.000 bisiklet daha alacağız ve bisiklet dağıtımına devam edeceğiz. Velilerimizi ve öğretmenlerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz derslerine odaklanırken sizlerde onlara destek oluyorsunuz.

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden öğrenciler “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, maddi-manevi her zaman bizlerin yanında ona çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bizden sonraki öğrencilerde sizin gibi bir başkanın desteklerinden faydalanabilirler” diye konuştular.

Programa katılan öğrenci velileri ise “Şahinbey Belediyemiz eğitime önemli destekler sağlıyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu çocuklarımızı aldıkları başarıdan dolayı 6.400 TL destek vererek ödüllendirdi. Daha sonra yine çocuklarımızla bizleri Çanakkale’de ecdadımız ile buluşturdu. Hepsi birbirinden önemli ve değerli projeler. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?