USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Al Sancak seyircisini ekrana kilitledi! Al Sancak 16. bölümde neler oldu?

TRT 1'in sevilen dizisi Al Sancak yayımlanan 16. bölümüyle yine seyircisine aksiyon dolu anlar yaşattı. Reytingleri alt üst eden Al Sancak'ta Elizabeth ve ekibinin Ali’nin şehit olduğunu düşünmesi bölüme damga vurdu. Dizide heyecan dolu anlar yaşandı. İşte Al Sancak 16. bölüm

Al Sancak seyircisini ekrana kilitledi!  Al Sancak 16. bölümde neler oldu?
26-05-2023 12:09
Google News

Al Sancak son bölümde Elizabeth ve Boran, Ali’nin öldüğünden son derece eminken karargâh bu durumu yeni kozu olarak kullandı. Ali şehit olmuş gibi gösterilirken düşmanı ters köşeden vurdu. İşte Al Sancak 16. bölümde yaşananlar...

AL SANCAK 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nadia, son anda Boran’ı atlatarak Ali’nin hayatını kurtardı ve ardından Boran’ın ekibine katıldı. Elizabeth ve Boran, Ali’nin öldüğünden emindi. Bu durum karargâhın yeni kozu oldu. Ali, şehit olmuş gibi gösterildi. Böylelikle düşmanın rehavetinden faydalanıldı. Ahtapot son büyük vurgunu yapmaya, tim ise son darbeyi vurmaya hazırlandı.

ALİ'NİN PLANI İLE OPERASYON BAŞARILI OLDU

Ahtapot,  mikrofilm üzerinden ulaştığı soğuk savaş döneminden kalma nükleer silahların satışıyla ilgili düğmeye bastı. Elizabeth, Nadia’dan atom bombasıyla birleştirilecek uranyumu teslim almasını istedi. Boran, çocuklarının peşine düştüğü için onun yerine Ortadoğu’ya Nadia gitti. Ali’nin kurduğu plan sayesinde operasyon başarılı ilerledi. Ali, Nadia ve Mustafa, uranyumu teslim aldı. Ancak geri dönüş yolunda tim, teröristlerin hedefi oldu.

ELIZABETH GÜLSEREN Mİ?

Sacit Komutan, büyük oyunu çözmeye kararlıydı. Elizabeth’in gerçekten Gülseren olup olmadığını anlamak için aklına düşen test edici türkü fikrini uygulamaya koydu. Sacit Gülseren’in gerçek kimliğine ulaşabilecek midir?

TİM, EYLÜL YÜZBAŞIYI KURTARDI

Nadia, Ortadoğu’da terör örgütünün sığınaklarını tespit etti. Eylül Yüzbaşı’nın dahil olmasıyla operasyon yeni bir boyut kazandı. Fakat işler istenildiği gibi gitmedi. Savaş uçağının saldırıya uğraması Pençe Timi’ni cenderenin içine soktu. Tim, bir yandan sahada örgüt tarafından sıkıştırılan Eylül Yüzbaşı’yı kurtarmaya uğraşırken diğer yandan Ali Yüzbaşı ve Nadia eliyle uranyum operasyonunu sürdürdü. Tim, tam zamanında Eylül Yüzbaşı’ya ulaşarak onun hayatını kurtardı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?