USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Esnafların Gönlünde Taht Kuruyor

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde esnaf ve vatandaşlardan tam not alan Gaziantep Milletvekilleri sahadaki mesaisini sürdürüyor.  

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Esnafların Gönlünde Taht Kuruyor
25-05-2023 11:54
25-05-2023 11:55
GAZİANTEP
Google News

14 Mayıs Genel seçim çalışmalarından itibaren esnafla bir araya gelerek sorun ve talepleri değerlendiren milletvekilleri, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını da aynı titizlikle yürütüyor.

Gaziantep Milletvekilleri her ziyaretinde kentin esnafları tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. ‘Doğru Adamla Yola Devam’ diyen Gaziantep esnafı 28 Mayıs’ta büyük zafer için Türkiye Yüzyılı lideri Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı azim ve kararlılıkla destekleyeceğinin sözünü veriyor.

Bu kapsamda 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları, düzenlenen Esnaf Odaları ile buluşma programıyla devam etti. Önceki Dönem Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL, yaptığı konuşmada seçmenlerden destek sözünü almasının ardından “Biriz, beraberiz. Hep birlikte Gaziantep'iz, Türkiye'yiz. Birlikte yürüyecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Hepinize yürekten teşekkür ederim kardeşlerim” dedi.

Ziyaretlerinde seçim beyannamesi hakkında bilgiler veren ve vatandaşların talepleri dinleyen milletvekilleri, 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?