Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde akşam saatlerinde aynı aileyi kapsayan bir intihar girişimi yaşandı. Karataş Abdülhamit Han Mahallesi Dülük Sitesi’nde meydana gelen olayda, anne, baba ve 6 yaşındaki çocukları evlerinin penceresinden aşağı atladı.
Edinilen bilgilere göre, 31 yaşındaki kadın henüz belirlenemeyen bir nedenle 2. kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar girişiminde bulundu. Kadının ardından 36 yaşındaki eşi ile 6 yaşındaki çocukları da aynı pencereden aşağı atladı.
Anne, Baba ve Çocuğun Hayati Tehlikesi Bulunuyor
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Düşme sonucu ağır yaralanan anne, baba ve 6 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan üç kişi, daha sonra Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ailenin evde bulunan 7 ve 4 yaşlarındaki diğer iki çocuğu ise sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri tarafından sağ olarak bulundu. İki çocuk, genel durumlarının kontrol edilmesi ve tedbir amacıyla hastaneye götürüldü.
Olayın nedenine ilişkin inceleme ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.




