Gaziantep FK’da sakat oyunculardan sevindirici haber geldi. Uzun süredir formasından uzak kalan Arda Kızıldağ’ın yanı sıra Serdar Dursun, Ulrich Meleke ve Ögün Özçiçek’in Kasımpaşa karşılaşmasında görev alması bekleniyor.
Savunma oyuncusu Arda Kızıldağ, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalmış, Çorum FK maçında ise kısa süre forma giydikten sonra oyundan çıkmıştı. Sakatlıkları bulunan diğer üç futbolcunun da takıma katılmasıyla teknik heyetin kadro seçeneklerinin artması bekleniyor.
ARDA KIZILDAĞ VE MELEKE İLK 11’E YAKIN
Omzundaki ağrıları büyük ölçüde azalan Arda Kızıldağ’ın, sakatlığının tekrarlamaması durumunda Kasımpaşa maçında ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Ulrich Meleke’nin de karşılaşmaya ilk 11’de başlaması öngörülüyor.
Ögün Özçiçek ve Serdar Dursun’un ise mücadeleye ilk 11’de başlamasalar bile yedek kulübesinde yer almaları bekleniyor.
DÖRT FUTBOLCU SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZ
Takımla birlikte antrenmanlara katılmaya başlayan Arda Kızıldağ, Ulrich Meleke, Ögün Özçiçek ve Serdar Dursun’un yeniden forma giymek için istekli oldukları gözlendi.
Dört futbolcunun, takımın içinde bulunduğu durumdan memnun olmadıkları ve mevcut tabloyu en kısa sürede değiştirmek için mücadele edecekleri yönünde söz verdikleri belirtildi.




