27 milyon euroya mal olan 5 yıldızlı otel için yıkım
Gaziantep\'in 5 yıldızlı otellerinden Anatolian Otel 2008 yılında 27 milyon euroluk yatırımla kapılarını ziyaretçilere açmıştı. 131 adet lüks oda içerisinde 18 adet suit ve bir kral dairesi bulunan otel açıldıktan bir kaç yıl sonra kapandı.
YIKIM BAŞLADI
11 yıldır finansal ve bankalara olan problemleri nedeniyle kapalı olan Gaziantep'teki Anatolian Hotel son yıllardır yangın, hırsızlık, yağma ve madde bağımlılarının neden olduğu sorunlarla gündemden düşmüyor. Atıl halde bulunan ve çevresinde yeterli güvenlik önlemi alınmadığı için tehlike saçan Anatolian Otel’in durumuna sonunda çözüm bulundu. Bugün sabah otele gelen ekiler yıkım için çalışmalara başladı.
ANATOLİA OTELİN YIKIMINA KARAR VERDİK
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, daha önce 5 yıldızlı otel olarak hizmet veren, şu anda uyuşturucu bağımlılarının uğrak noktası haline gelen ve terkedilmiş halde duran Anatolia Otel’in yıkımına karar verildiğini söyledi. Başkan Şahin, Anatolia Otel dahil şehir merkezinde bulunan terk edilmiş binaların valilik kararı ile yıkılacağını söyledi.
Yorumlar



