Özel Haber

Zabıtanın seyyar satıcıyı dövdüğü iddiası yalan çıktı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin bir seyyar satıcıyı dövdüğü iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı.

Zabıtanın seyyar satıcıyı dövdüğü iddiası yalan çıktı!
01-04-2018 11:50
İki gün önce bazı ulusal ve yerel haber siteleri, yayınladıkları bir haberde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin bir seyyar satıcıyı çevredeki vatandaşların gözleri önünde dövdüğünü ve seyyar satıcının aldığı darbeler nedeniyle bayıldığını iddia etmişti. Yayınlanan bu haber üzerine zabıta ekiplerine tepki yağmıştı; fakat Gaziantep Mega Haber’in ulaştığı güvenlik kamerası görüntüleri, zabıtanın seyyar satıcıyı dövdüğü iddiasının asılsız olduğunu açığa çıkarıyor.

>>>VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ


OLAYIN ASLI…

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Akyol Mahallesi’nde bazı esnaflar, kaldırımın üzerindeki seyyar satıcıyı zabıta ekiplerine şikayet etti. Bunun üzerine belirtilen adrese gelen ekipler, seyyar satıcıya kaldırımı işgal etmemesi gerektiğini söyleyip hakkında gerekli işlemleri başlattı. Zabıta ekiplerine tepki gösteren seyyar satıcı, sattığı malzemeleri kırıp yere attı. Çevredeki vatandaşların ve zabıtanın çabalarına rağmen sakinleşemeyen seyyar satıcı kendinden geçip bayıldı.

Ekiplerin çağrısıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan seyyar satıcının astım hastası olduğu ve bu yüzden bayıldığı ortaya çıktı. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri de olayın bu yönde geliştiğini kanıtlıyor. Öte yandan görgü tanıkları da seyyar satıcının darp edilmediğini ifade ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi zabıtasından bir yetkili, “Bizi haksız yere çok zor duruma düşürdüler. Hiçbir müdahalemiz olmamasına rağmen çok tepki aldık. Bu olayı çarpıtarak yayınlayan haber sitelerini gerekli mercilere şikayet edeceğiz” diye konuştu.

Tacettin BORAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR