Spor

Süper Lig ekibiyle anılıyordu! Luis Suarez kararını verdi

Avrupa ve Latin Amerika futboluna damga vuran forvet oyuncusu Luis Suarez, Dünya Kupası'ndan sonra hangi takıma gideceğine karar verdi.

Süper Lig ekibiyle anılıyordu! Luis Suarez kararını verdi
17-11-2022 16:03

Uruguay ekibi Nacional'den ayrıldıktan sonra adı Süper Lig takımlarıyla anılan Luis Suarez, Dünya Kupası'ndan sonra hangi ekibe gideceğini kararlaştırdı.

Ajax, Liverpool, Barcelona ve Atletico Madrid gibi üst düzey ekiplerde oynayan Suarez, bir süre önce ilk takımı Nacional'e veda etmişti.

Adana Demirspor'dan dev hamle! Mario Balotelli'yi unutturacakAdana Demirspor'dan dev hamle! Mario Balotelli'yi unutturacak

Devam eden günlerde ünlü futbolcunun adı Adana Demirspor'la anılmış ve Süper Lig'e gelme ihtimali değerlendirilmişti.

Başkan Murat Sancak da iddiaları boşta bırakmayarak Suarez ve Hulk ikilisiyle temas halinde olduklarını doğrulamıştı.

Fakat Brezilya'dan gelen son haberler ünlü futbolcunun son kararını açıklar nitelikte. Suarez için mekik dokuyan Gremio Başkanı Alberto Guerra, ünlü ismin Amerika MLS'ye gideceğini açıkladı.

Burada David Beckham'ın takımı Inter Miami ile masaya oturan emektar forvetin, tamamen ailesi nedeniyle ABD kararı aldığını belirtti.

Başkan Guerra, Inter Miami'den daha iyi teklif yapmalarına karşın Suarez'in parayı değil de ailesi için ABD'yi seçtiğini aktardı.

Bu yaz Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yla anılan Inter Miami, Gonzalo Higuain'den boşalan forvet hattını her an Luis Suarez gibi bir markayla doldurabilir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR