Spor

Şahinbey Ampute'den farklı galibiyet 10-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı’nı 10-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Şahinbey Ampute'den farklı galibiyet 10-0
05-02-2024 15:54
05-02-2024 15:56
GAZİANTEP

Ligdeki çıkışını aldığı galibiyetlerle sürdüren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf Şahinbey Ampute Futbol Takımı olurken, mavi-beyazlı takım güçlü rakibi karşısında ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ikinci yarıda rakip filelere gönderdiği 7 golle karşılaşmayı 10-0 kazanmasını bildi.
“İyi bir oyunla farklı galip geldik”
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, iyi bir oyunla rakip karşısında galip geldiklerini belirterek, “Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak önemli bir engeli daha aşarak rakibimizi 10-0 mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ligdeki çıkışımızı İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibimizi 10-0 mağlup ettik. Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun destekleri ile sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum. Alınan galibiyetten dolayı teknik ekibime, futbolcularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR