Spor

Sevilla'nın başarılı sağ beki Aleix Vidal'e F.Bahçe ve G.Saray'dan sıkı markaj

Fenerbahçe'nin savunmanın sağı için teklif götürdüğü isim ortaya çıktı. Kanarya, Sevilla ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Aleix Vidal'e 3 yıllık sözleşme teklif etti. Galatasaray'ın da bu futbolcuya bir ilgisi var. Fernando Reges transferinde Sevilla'ya kolay

Sevilla'nın başarılı sağ beki Aleix Vidal'e F.Bahçe ve G.Saray'dan sıkı markaj
06-06-2021 15:41

İki ezeli rakip yine bir oyuncuda savaşa tutuştu. Yeni sezonun transfer çalışmalarına erkenden başlayan Fenerbahçe'de sağ bek için Aleix Vidal ismi ön plana çıktı. 31 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif edildiği belirtildi. Menajeri ile yakın temas kurulmuş durumda.

YÄ°NE GALATASARAY

Galatasaray da sıkınıtlı olan sağ bek için Vidal'ı gündemine aldı. İspanyol ekibi ile Fernando transferinde iyi ilişkiler kuran Cim-Bom, Sevilla'dan kolaylık isteyecek. Vidal'ın Sevilla ile bir yıl daha mukavelesi var. Ancak kadroda düşünülmüyor.

BARECLONA'DA DA OYNADI

Vidal, 2015-18 yılları arasında Barcelona forması da giydi. O dönem Arda Turan'ın takım arkadaşı olan Vidal, alternatif olarak kadroda değerlendiriliyordu ancak başarılı işler yaptı. Şu anda değeri ise 2.5 milyon euro.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR