Spor

Rade Krunic: “Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim”

Rade Krunic: “Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim”
15-01-2024 15:38

Fenerbahçe’nin yeni transferi Bosna Hersekli futbolcu Rade Krunic, "Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim. Sabırsızlıkla bu anı bekledim" dedi.


Fenerbahçe’nin yeni transferi Bosnalı futbolcu Rade Krunic, Teknik Direktör İsmail Kartal ve futbolcularla bir araya geldi. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan 30 yaşındaki futbolcu, çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Dün tesisteydim ve antrenman yaptım. Her şey yolunda. Bugün de takımla ilk antrenmanımı yapmış olacağım. Edin Dzeko ile çok defa konuştuk. Özellikle bu ay Fenerbahçe’ye bir an evvel gelmek istedim. O da aynı şekilde benim burada olmamı istedi. Onunla yapmış olduğumuz konuşmalarda genelde bana Fenerbahçe ile alakalı çok güzel şeyler söyledi. Ben de onun gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.



“Fenerbahçe’ye katılabilmek adına sabırsızlıkla bu anı bekledim”


Taraftarlara minnettar olduğunu aktaran Krunic, “Onlara çok teşekkür ediyorum. Nasıl ki onlar benim buraya gelmemi istediler, çok fazla istediler. Ben de aynı şekilde Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim. Zaten Edin Dzeko ve Miha Zajc ile de konuşmuştuk. Buradaki atmosferden ve taraftarlardan onlar da bana bahsettiler. Fenerbahçe’ye katılabilmek adına sabırsızlıkla bu anı bekledim” diye konuştu.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR