Spor

Podolski: "Türkiye benim ikinci vatanım"

FT Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Lukas Podolski, tüm tatillerini Türkiye'de geçirdiğini önemli arkadaşlıklar kurduğunu belirterek, "O nedenle Türkiye benim ikinci vatanım" dedi.

Podolski:
26-11-2020 21:31

Fraport TAV Antalyaspor ve Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) işbirliğinde düzenlenen organizasyon ile yıldız futbolcu Lukas Podolski'nin Patara'da çekilen tanıtım videosunun lansmanı Antalya Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Lansmana, FT Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Melih Beken, Antalyaspor'un Alman yıldız futbolcusu Lukas Podolski, ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol ve Patara Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık katıldı.

Lansmanda konuşan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Melih Beken, Ali Şafak Öztürk'ü talimatıyla Antalyaspor markasına transfer ettikleri uluslararası büyük yıldızları sadece sahada değil, saha dışında da bulunduğumuz coğrafyanın tanıtımında kullanma gibi isteklerinin olduğunu hatırlattı. Podolski ile bu seriyi başlattıklarını söyleyen Beken, ”Öncelikle Podolski'ye teşekkür ediyorum. Kendi bir dünya yıldızı ama hepimizle o kadar yolu ailesiyle gidip geldi. Çok içten ve samimi şekilde projeye destek verdi. Bizleri çok mutlu etti. Yapmak istediğimiz bir çok proje var. Tarihi, kültürel yerleri çekmek, ülkemizi tanıtmak, sadece sahil, güneş, kum ve otelimiz olduğunu değil, tarihi eser ve doğal güzelliklerini de göstermek istiyoruz. Kentin en önemli markalarından olan Antalyaspor'u kullanmak ve onu da öne çıkarmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR