Spor

Fenerbahçe'de kötü performans serileri bitirdi

Fenerbahçe, dün alınan Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası rekor kırarak bu sezon 6. iç saha mağlubiyetini alırken, 21 yıllık Ankara ekibine karşı yenilmezlik serisi de sona erdi. Sarı-lacivertliler iç saha ve dış sahada farklı bir performans sergilerken, takıma yeni katılan isi

Fenerbahçe'de kötü performans serileri bitirdi
15-03-2021 17:41

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olmasının ardından sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Mücadelenin 35. dakikasında Filip Novak ile öne geçen sarı-lacivertli ekipte 4 dakikada sonra Serdar Aziz'in kendi kalesine attığı golle skora denge geldi. 63. dakikada Ayite attığı golle Gençlerbirliği'ni 2-1 öne geçirirken müsabaka bu sonuçla tamamlandı. Alınan bu sonuçla sarı-lacivertliler, Süper Lig tarihinde ilk kez aynı sezonda 6. iç saha maçı yenilgisini yaşadı. Kadıköy'de 4 maçtır galibiyet alamayan Fenerbahçe, 58 puanla lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı.

Seriler sona erdiFenerbahçe, son iki sezonda evinde Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Göztepe, Gençlerbirliği ve Sivasspor'a karşı kaybederek birçok serisine son verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR