USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Basına Tanıtıldı

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde bir otelde gerçekleştirdiği Divan Kurulu toplantısıyla Gaziantep İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerini basına açıkladı.

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Basına Tanıtıldı
06-09-2022 13:34
06-09-2022 13:39
GAZİANTEP
Google News

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, “26 Ağustos itibariyle patimiz birinci yılını doldurdu. Ben bu süreçte Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliği, Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüterek partimize faydalı olmaya çalıştım. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın ricası üzerine bu yıl 26 Ağustos’ta İl Genel Kurulumuzu yaparak Başkanlık görevine layık görüldüm” diye konuştu. Toplantının amacının Yönetim Kurulu’nun Gaziantep’e tanıtılması olduğunu ifade eden Başkan Pamuk, “Biz işi ehline vermek gerektiği düşüncesiyle bütün görevlendirmelerimizi işinin ehli kişilere verdik. Bu bizim için bir başlangıçtır. Bizler ne kadar güçlü olursak ülke o kadar çabuk kalkınacaktır” ifadelerini kullandı.

“Rekabet şartları halka zarar vererek sağlanmaya çalışılıyor”

Toplantıda ülke ekonomisine yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Pamuk, “Ülkemiz örtülü bir istila ile karşı karşıyadır. Ekonomimiz cumhuriyet tarihinin en ağır zamanını yaşıyor. Ekonomik açıdan ülkece kalkınmamız lazım. Milli gelir 9 bin 500 dolar dediler ama bu halka yansımıyor. Ticaret Bakanlığı adil rekabet şartlarını halka zarar vererek sağlamaya çalışıyor” dedi.

“Ümit Özdağ,  Gaziantep’ten Aday Olmayı Düşünüyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Milletvekili Adaylığını Gaziantep’ten yapma düşüncesi olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Pamuk, “Genel Başkanımız adaylığını şehrimizden koymayı düşünüyor fakat zamanı geldiğinde ne olur bilemeyiz. İl Başkanı olarak benim de kendisi ile birlikte vekilliğe doğru ilerleme düşüncemiz var” ifadelerini kullandı.

“Şahinbey’in 3’te Biri Suriyeli”

Türkiye’nin yaşadığı sığınmacı sorununa yönelik olarak da konuşan Başkan Pamuk, “Gaziantep sığınmacı sorununu en fazla yaşayan şehirlerin başında geliyor. Bu Gaziantep haklının üzerinde çok büyük bir yük meydana getiriyor. Biz sığınmacıları Türkiye’nin dostları olarak geri göndermeyi savunuyoruz. Şahinbey ilçesinde 900 bini aşan nüfusun 300 binini Suriyeliler oluşturuyor. Bu nüfusu vatanlarına gönderince ev kiralarında ve gıda fiyatlarında gözle görünür bir düşüş meydana gelecektir” ifadelerini kulandı.        

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?