USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yüzü ve vücudu yanan Beyzanur, saçını kanser hastalarına bağışladı

Antalya'da sanayi sitesindesinde çalışan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (17), yakıt deposu şamandırasını değiştirirken aküden çıkan kıvılcımın neden olduğu parlamayla yaralandı.

Yüzü ve vücudu yanan Beyzanur, saçını kanser hastalarına bağışladı
08-07-2023 10:39
Google News

Yüzü ve vücudunun büyük bölümü yanan Hatmorioğlu, saçının sağlam kalan bölümlerini kanser hastaları için bağışladı.

Muratpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde elektromekanik alanında eğitim gören Beyzanur Hatmorioğlu, sanayi sitesindeki bir araç servisinde de kalfa pozisyonunda çalışmaya başladı.

atmorioğlu ve ustası, 20 Haziran'da servise gelen otomobilin arka koltuğu altındaki yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken, aküden çıkan kıvılcım parlamaya neden oldu. O sırada aracın içinde bulunan ve alevler arasında kalan Beyzanur Hatmorioğlu'nun yüzü ve vücudu ciddi derecede yandı. Durumun bildirilmesiyle adrese gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Beyzanur Hatmorioğlu, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Hatmorioğlu, müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Polis soruşturma başlatırken, otomobile de teknik inceleme için el konuldu. Araç servisi yetkilileri, olaya ilişkin açıklama yapmadı. Hatmorioğlu'nun annesi Leyla Kaya, kızının tedavisinin sürdüğünü söyledi. Kaya, Beyzanur'un saçının sağlam kalan bölümlerini kestirdiğini, kanser hastalarına peruk yapılması için Kanser Savaşçıları Derneği'ne bağışladığını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?