USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yüksek sesle müzik dinleme tartışmasında 5 kişiyi bıçakla yaraladı

Samsun’un İlkadım ilçesinde yüksek sesle müzik dinlediği için kendisini uyaran 4 kişiyi ve ayırmak isteyen 1 kişiyi bıçakla yaralayan Harun Parlak (39), saklandığı terasta yakalandı.

Yüksek sesle müzik dinleme tartışmasında 5 kişiyi bıçakla yaraladı
19-07-2023 23:38
Google News

Olay, dün gece Samsun’un İlkadım ilçesine bağlı Hançerli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Harun Parlak ve arkadaşları, evde yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla sokaktan geçen Orçun Muhammed Ç. (18), Yağız K. (17), Enes T. (25) ve Halim A. (23) tarafından müziğin sesinin kısılması için uyarıldı.

Taraflar arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Harun Parlak, evden aldığı bıçakla sokağa çıktı. Kavga sırasında Orçun Muhammed Ç., Yağız K., Enes T. ve Halim A. ile kavgayı ayırmaya çalışan Ali A. (59), Parlak'ın bıçak darbeleriyle yaralandı. Gürültü üzerine çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri ise şüpheli Harun Parlak’ı gizlendiği bir apartmanın teras katında yakaladı. Gözaltına alınan Parlak, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?