USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Yolda gördüğü husumetlisini aracıyla ezdi, dehşete düşüren kaza kameralara yansıdı

Ankara'da bir kişi, iddialara göre sevgilisinin kendilerini sürekli rahatsız eden eski sevgilisini otomobiliyle ezdi. 3 kişinin yaralanmasına neden olan korku dolu kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Yolda gördüğü husumetlisini aracıyla ezdi, dehşete düşüren kaza kameralara yansıdı
23-06-2023 17:39
Google News
Olay, dün akşam 18.00 sıralarında Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi 2022. Cadde'de meydana geldi. İddialara göre, Buğra H. (25), eski sevgilisi Nergis K. (25) ile onun yeni sevgilisi Özgür U.'nun (23) çalıştığı dükkana geldi. Dükkanda çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Buğra H., Özgür U.'yu darp etti. Çevredekilerin müdahalesiyle yatıştırılan kavganın ardından Özgür U., vücuduna aldığı darbeler sonucu hastaneye gitti.

Özgür U., hastaneden Nergis K. ile eve döndüğü anda yolda gördüğü Buğra H.'nin üzerine otomobilini sürdü. Çarpmanın etkisiyle metrelerce yükselen Buğra H., sert şekilde yere çakıldı. Kontrolden çıkan araç daha sonra yol kenarında sebze ve meyve satan Özkan Ç. (47) ile Mikail T.'ye (62) çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan Buğra H., Özkan Ç. ve Mikail T. hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, polis ekiplerince yakalanan Özgür U. ise gözaltına alındı. Öte yandan, Özgür U. ile Nergis K.'nin, Buğra H. tarafından sürekli rahatsız ve tehdit edildiği ileri sürüldü.

“Arabanın çarptığı çocuk sürekli rahatsızlık veriyormuş”

Olayın tanıklarından Bilal Işıkpınar, “Sorunlu iki kişi vardı. Birisinin çocuk giyim dükkanı varmış. Akrabalarmış. Dükkanın önünde kavga etmişler. Sonra birisi arabayla diğerini takip etmiş. Çocuğa arabayla vurmuş. O sırada burada sebze satan bir kişi daha vardı. O da yaralandı. Toplam 3 yaralı vardı. Hepsini hastaneye sevk ettiler. Otomobilin çarptığı kişi, çarpan kişinin karısının eski kocasıymış. Arabanın çarptığı çocuk da sürekli dükkana gidip rahatsızlık veriyormuş. Kaza olduğu gün de dükkanın önüne gidip yine kavga etmişler. Vuran kişi hiç kaçmadı polisten. Namus davası olduğunu söylemiş” dedi.

Ali Nargüner - Berkay Hasan Karayakas

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?