USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yeşil-Siyahlı Ekip 3 Puanla Başladı

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2023-2024 sezonunda Gaziantep Süper Amatör Lig’deki ilk sınavından galibiyetle ayrıldı. Rumkale Yavuzeli Spor Kulübü’nü misafir eden yeşil-siyahlı kramponlar, bol gollü geçen karşılaşmada ligin zirvesi için iddialı olduklarının mesajını verdiler.

Yeşil-Siyahlı Ekip 3 Puanla Başladı
06-11-2023 09:57
06-11-2023 10:01
GAZİANTEP
Google News

Amatör futbolda heyecan fırtınası, hafta sonunda başlayan Süper Amatör Lig müsabakaları ile devam etti. Ligin köklü kulüplerden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, kendi taraftarı önünde yeşil sahada yerini aldığı ilk 90 dakikada başarılı bir sınav verdi. Rumkale Yavuzeli Spor Kulübü'nü 7-1’lik skorla mağlup eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, ligin kalan müsabakaları için pozitif bir tablo çizdi.

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OLACAĞIZ

Rumkale Yavuzeli Spor Kulübü ile karşılaştıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Direktörü Taner Özaykut, lige iyi başladıklarını ve her geçen gün daha iyi olacaklarını söyledi. Özaykut, şunları söyledi:

“Öncelikle yeni sezona galibiyetle başlayan ekibimizi kutluyorum. Desteklerinden dolayı tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Planlarımıza sadık kalarak, iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Moralli başlamak önemliydi ve bunu başardığımız için çok mutluyum. Yeşil sahada her geçen gün daha da iyi bir futbol sergileyeceğiz. Altyapıda forma giyen tüm sporcularımızın ilk hedefi A takım formasını terletmek. Hedeflerimiz dahilinde emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. En küçük yaş grubundan A takım seviyesine kadar mücadele ettiğimiz her platformda, kulübümüzün misyonuna ve vizyonuna uygun bir şekilde çalışmalarımıza yön vereceğiz. Tribünleri dolduran tüm futbolseverlere teşekkür ediyorum. Rumkale Yavuzeli Spor Kulübü'ne ligin kalan maçlarında başarılar diliyorum.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?