USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel seçim çalışmaları hız kazandı: AK Parti'den kritik hamle!

AK Parti'de yerel seçim çalışmalarının hız kazandığı bu günlerde 2019'un tahlili yapılıyor ve tek tek il ve ilçeler için analiz yapılıyor.

Yerel seçim çalışmaları hız kazandı: AK Parti'den kritik hamle!
18-07-2023 13:38
Google News

31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti ilk büyük hamlesini yapıyor. Yerel seçim çalışmalarının hız kazandığı bu günlerde 2019'un tahlili yapılıyor ve tek tek il ve ilçeler için analiz yapılıyor.

2019 yerel seçim sonuçlarının 2024’te tekrarlanmaması için işi bugünden sıkı tutarak saha araştırmalarına yoğunlaşan AK Parti, 17 ili mercek altına almış durumda.

SEÇMENİ 'EKONOMİ' ETKİLEDİ

Seçmen yöneliminde ekonominin en büyük etken olduğu belirtilirken, İstanbul’da Çatalca, Silivri, Eyüp Sultan, Tuzla, Beyoğlu, Üsküdar, Ankara’da; Etimesgut ve Mamak, İzmir’de; Bergama, Kınık, Aliağa, Bayındır, Antalya’da; Kaş, Kepez, Aksu, Serik, Alanya gibi ilçelerin yöneliminin neden değiştiği üzerinde duruluyor.

SEÇİM SİMÜLASYONU VE ORTAK LİSTE

Anket çalışmalarına büyük önem veren AK Parti, seçim simülasyonunu stratejisini de devreye koydu. Seçim ortaklarıyla ortak liste de bu bağlamda simülasyonun bir parçası olarak göz önünde bulunduruluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?