USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yazın ne izlesem diyenlere TRT1'den 3 dizi birden! İddiasını bir kez daha konuşturacak

Yaz sezonu için sıkı bir hazırlık süreci içerisine giren ve iddialı projeler ortaya çıkarmak için kolları sıvayan TRT1, Kendi Düşen Ağlamaz ve Neşeli Günler ve ismi henüz belirlenmeyen Kore yapımı bir diziye imza atmaya hazırlanıyor.

Yazın ne izlesem diyenlere TRT1'den 3 dizi birden! İddiasını bir kez daha konuşturacak
02-05-2023 16:38
Google News

Zorlu ve yorucu geçen sezonu kapatmaya hazırlanan TRT1, şimdi de yaz dönemi için hummalı çalışmalara başladı. İzleyenlerin memnuniyetini kazanmak ve ortaya kaliteli işler çıkarmak için bir kez daha düğmeye basan TRT1’den 3 dizi birden geliyor.

Al Sancak takipçilerini üzen haber! Yayın akışından kaldırılmasının nedeni belli olduAl Sancak takipçilerini üzen haber! Yayın akışından kaldırılmasının nedeni belli oldu

Yaz döneminde de dizi tutkunlarını ekrana kilitlemeyi hedefleyen TRT1, Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizi projesini görücüye çıkaracak. Yönetmenlik koltuğunda İnci Balabanoğlu’nun oturduğu Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin senaristliğini Gülbike Üte ve Tuna Kıygı üstleniyor. Öte yandan tamirci ustası Serkan ile bir otelde staj yapan Alize’nin hikayesini gözler önüne serecek Kendi Düşen Ağlamaz projesinin genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor.

Gönül Dağı 94.bölüm fragmanında mest eden sahne! Seyircinin kalbini ısıtan görüntüler…Gönül Dağı 94.bölüm fragmanında mest eden sahne! Seyircinin kalbini ısıtan görüntüler…

Bir yazlık diziyi daha ekran başındakilerin beğenisine sunmaya hazırlanan TRT1’den Neşeli Günler dizisi geliyor. Şahin Altuğ’un yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek Neşeli Günler dizisi Goya Entertainment imzasıyla TRT1 ekranındaki yerini alacak. Senaryosunu Ekin Atalar’ın kaleme alacağı Neşeli Günler Dizisi, Neşe isimli bir kadın ve ailesinin başından geçen renkli hikayeyi gözler önüne serecek.

Güldür Güldür Show'la yolları ayıran Onur Buldu, TRT1'in sürpriz dizisiyle el sıkıştı!Güldür Güldür Show'la yolları ayıran Onur Buldu, TRT1'in sürpriz dizisiyle el sıkıştı!

Son olarak başrolünde Güldür Güldür Show programının oyuncusu Onur Buldu’nun olacağı ve ismi şimdilik belli olmayan bir dizi daha TRT1 ekranına taşınacak. Kore yapımı Once Again’den uyarlanacağı açıklanan dizinin senaryosunu Baykut Badem kaleme alacak. Sadullah Celen’in yönetmenlik koltuğunda oturacağı dizinin yapımcılığını ise Fabrika Yapım üstlenecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?