USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Yazar Sinan Taşdemir’in ilk kitabı yayımlandı

Gaziantepli yazar Sinan Taşdemir’in ’Sinsi Düşman – Rıfkı’nın Günlüğü’ isimli ilk kitabı yayımlandı. Kitap, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor.

Yazar Sinan Taşdemir’in ilk kitabı yayımlandı
03-09-2018 13:27
Google News
Yazar Sinan Taşdemir’in ‘Sinsi Düşman – Rıfkı’nın Günlüğü’ isimli ilk kitabı Kurban Bayramı’ndan önceki hafta yayımlandı.

Taşdemir, Mega Medya Genel Müdürü ve Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt’u ziyaret ederek kitabı ile ilgili Arif Kurt ile görüş alışverişinde bulundu.

’"

‘Sinsi Düşman – Rıfkı’nın Günlüğü’ kitabı, Türkiye’de konusunda ilk olma özelliği taşıyor. Çocukları ve gençleri sigaradan uzaklaştırmak için yazılmış olan kitap, Türkiye’de felsefi nüanslı ilk kitap. 

Kitaba yalnızca Gaziantep’te değil Türkiye genelindeki kitapçılarda ve internet üzerinden de ulaşılarak temin edilebilir.



SİNAN TAŞDEMİR KİMDİR?

Yazar Sinan Taşdemir, 1978 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve orta öğreniminden sonra Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünü okuyan Taşdemir, mülteci çocuklarla ilgili insani destek faaliyetlerinde de bulundu. Mültecilere Türkçe dersleri de veren Taşdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı personeli olarak çalışmaktadır.

Taşdemir, Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Arapça ve Osmanlı Türkçesi bilmektedir.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?