USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yasak Elma'ya ilişkin hüsran yaşatacak karar! Eda Ece'den bomba açıklama geldi

Dizi sektörünün en uzun ömürlü yapımlarından biri olan Yasak Elma için de yolun sonu resmen göründü. Sayılı günler sonra yolculuğunu tamamlamaya hazırlanan Yasak Elma final yapan diziler kervanına katılacak.

Yasak Elma'ya ilişkin hüsran yaşatacak karar! Eda Ece'den bomba açıklama geldi
23-04-2023 14:38
Google News

Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Yasak Elma projesinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi. 19 Mart 2018’den beri ekranlarda varlık gösteren Medyapım imzalı Yasak Elma dizisinin hikayesini bitirmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Al Sancak ekibinden çok özel ziyaret! Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’nde…Al Sancak ekibinden çok özel ziyaret! Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’nde…

Melis Civelek ile Melis Gür ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Yasak Elma dizisinin ekran macerası yakın bir zaman sonra sona erecek. Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği Yasak Elma dizisinin ekranlara veda edeceği tarih netlik kazandı.

Altı sezondur yayın serüvenini sürdüren ve zengin oyuncu kadrosuyla isminden geniş kitlelere bahsettiren Yasak Elma yapımının 29 Mayıs’ta yayın hayatının noktalanacağı öğrenildi.

Al Sancak takipçilerini üzen haber! Yayın akışından kaldırılmasının nedeni belli olduAl Sancak takipçilerini üzen haber! Yayın akışından kaldırılmasının nedeni belli oldu

Her Pazartesi akşamı dizi severlerle buluşan Yasak Elma’nın başroldeki ismi Eda Ece de alınan final kararına ilişkin açıklamada bulunmuştu. Üstlendiği ‘Yıldız’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Eda Ece, final kararının aslında çok önceden alındığını fakat seyircilerin yoğun isteğiyle karşılaşmalarının ardından bu sezonu da çektiklerini ifade etmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?