USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vergi Listelerine Sanko İmzası

Gaziantep Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesinde ilk 8 sırayı, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri aldı. Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesinde ise SANKO’nun 10 şirketi bulunuyor.

Vergi Listelerine Sanko İmzası
03-07-2015 20:32
Google News
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, 2014 Yılı Vergilendirme Dönemi İlk 100 Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listelerini kurum resmi web sayfasında açıkladı.

 

Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesinde; SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih, Hakan, Sami, Cengiz ve Turgut Konukoğlu, ilk 8 sırayı aldı.

REKORTMENLİK GELENEKSELLEŞTİ

Gaziantep’te geçen yıl açıklanan Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi ödeyenler listesine de SANKO ve Konukoğlu Ailesi damgasını vurmuştu.

 

Gaziantep’te listenin ilk 7 sırasını SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih, Hakan, Adil, Sami  ve Cengiz Konukoğlu almıştı. Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konukoğlu ise listeye 14.  sıradan girmişti. 

 

 

Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesinde SANKO Holding’in 10 şirketi yer almıştı. Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. 2., Sanko Pazarlama, İthalat, İhracat A.Ş. 7., Temko İthalat, İhracat ve Pazarlama 12., Gaziantep Ytong 13., Sanko  Makina  Pazarlama  19., Sanko İş ve Tarım Makinaları  58., Gazires  Elektrik Üretim 79., Sanko Dış Ticaret 80., ASCE İnşaat 96. ve Avnet Technology 97. sırayı almıştı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?