USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Vali Şıldak: "Eğitime her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceğiz"

Vali Şıldak:
06-01-2024 15:38
Google News

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulunu ziyaret ederek kurumsal çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, robotik kodlama, zekâ oyunları, resim, yetenek, spor ve müzik atölyelerinde çeşitli eğitimlerin düzenlendiği Anaokulunu ziyaret etti. Atölyelerde devam eden uygulamalarla ilgili bilgiler alan Vali Şıldak, çocuklarla buluşarak talep ve sorunlarını dinledi. Çocuklarla bol bol sohbet eden Vali Şıldak, ardından Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, merkez Müdürü Eyüp Kuş ve eğitmenlerle de bir araya gelerek kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Okuldaki incelemelerinin ardından Vali Şıldak, Şanlıurfa’nın genç potansiyelinin eğitimin her alanı ile buluşturulmasının önemine dikkat çekerek özellikle okul öncesi eğitime vurgu yaptı. Vali Şıldak, “Şanlıurfa’mızda bu tür eğitim kurumlarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması pozitif ayrıcalık tanıyacağımız alanlar olacaktır. Çocuklarımızın geleceğini daha sağlam temeller üzerine inşa edebilmek için bizzat bugün gelip gördüğümüz benzeri merkezlerin sayısının artırılmasını arzu ediyoruz. Biz de çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz” dedi.



Vali Şıldak:

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?