USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Gül’den Bade Halı’ya süpriz ziyaret

Gaziantep Valisi Davut Gül, Başpınar 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde halı üretimi konusunda faaliyette bulunan Bade Dış Ticaret Şirketini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Kutan Bayram’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Gül’den Bade Halı’ya süpriz ziyaret
25-11-2021 16:54
25-11-2021 16:56
Google News
Gaziantep Başpınar 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde halı üretimi yapan Türk Bayram ailesi ile Belçikalı Declerk ailesinin sahibi olduğu   Bade Halı üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, şirket  Yönetim Kurulu Başkanı Kutan Bayram’a üretim ve istihdam ile ihracata katkılarından dolayı teşekkür etti.
Yabancı ortaklı, Türkiye’nin en büyük makine Halısı üreticisi firmalarından birisi olan, ürünlerinin büyük kısmını ihracatta değerlendiren Bade Halının yeni yatırmaları hakkında bilgiler veren Kutan Bayram, ziyaretinden dolayı Gaziantep Valisi Davut Gül’e teşekkür etti. 

BADE HALI HAKKINDA

Üretim faaliyetlerine 1979 yılında Kilim imalatı ile başlayan BAYRAM Ailesi, 1992 yılında 3. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Bayteks Tekstil San. Ve Tic. A.Ş ‘yi kurmuştur.
Türk BAYRAM ailesi ve Belçikalı DECLERK ailesi halı ve kilim imalatına 2011 yılında Gaziantep’ te (Türkiye) başladı.
2013 yılının başında Bonfort and Bayteks ; Avrupa (Belçika) şubesi ile ekstrüzyon (BCF,Heatset,Friese) tam dikey entegre hattı ile BADE Dokuma Tekstil çatısında birleşti.
BADE CARPET, makine halısı üretiminde en büyük halı üreticilerinden ve ihracatçılarından biridir. BADE olarak 50 den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Misyonumuz; yaratıcı fikirleri yeni koleksiyonlara dönüştürmek ve uluslararası müşterilerimize kaliteli ürünler sunmak. Müşterilerimize özel en iyi tasarımları, onların işlerini canlandırmak amacıyla seçmelerine yardımcı oluyoruz. Biz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş yelpazede hizmet sunuyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?