USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi

Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’nda ihracatçıları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, fuara katılan markaları tek tek tebrik ederken, “Dünya gıda sektörünün buluştuğu fuarda markalarımızla haklı bir gurur duydum” dedi.

Vali Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi
20-02-2024 13:20
20-02-2024 13:23
GAZİANTEP
Google News

Gıda sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarlarından biri Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı ile ilgili gözlemlerimin anlatan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Öncelikle fuar çok profesyonel bir anlayışla düzenlenmiş. Çok güzel bir şekilde organize edilmiş. Dünya gıda sektörünün bu fuarda buluştuğunu gördük. Bu fuarda yer almanın firmalarımız için önemli bir prestij olduğunu fuarı gezince anlıyorsunuz. Hem Türkiye, hem bölge ve hem de Gaziantep olarak fuara katılan markalarımızla gurur duyduk. Bu gurur haklı bir gurur. Bu gururu yerinde gördük. Dubai’de, gerek fuara olan katılım, gerekse de ürünlerimiz ve firmalarımız açısından son derece güzel bir tablo vardı” şeklinde konuştu.
“Markalarımızın başarısından çok etkilendim”
39’u Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Üyesi olmak üzere toplam 208 firmanın katıldığı Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarına katılan Türk markalarının gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Kemal Çeber, “Özellikle yabancı sektör temsilcilerinin ilimiz, bölgemiz ve ülkemizin markalarına gösterdiği son derece mutluluk vericiydi. Markalarımız Dubai’de şehrimizi, bölgemizi ve ülkemizi başarı ile temsil ettiler. Bunların hepsini son derece iyi gördüm. Üst düzey gördüm. Çok etkilendim. Ben Gaziantep’e dışarıdan gelen konuklara her zaman böyle bir ilin valisi olmaktan gurur duyduğumu söylerdim. Üreten, çalışan, kazanan, istihdam oluşturan ve kazandıran bir il. Yurt dışında da aynı duyguları hissetmekten dolayı buradan ülkeme çok mutlu bir şekilde döneceğim” ifadelerini kullandı.
“Gaziantepli firmalar fuarın en önemli unsuru haline gelmiş”
Başarılı fuar organizasyonundan dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kemal Çeber, “Ben fuara katılan tüm işadamı kardeşlerimi, tüm yatırımcıları, ihracatçılarımızı tek tek tebrik ediyorum. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu’nun şahsında bütün yönetim kurulu üyelerine ve ihracatçılarımıza teşekkür ediyorum. Gaziantepli işadamlarımız bu fuarın en önemli unsurunu Türkiye haline getirmiş. Türkiye’nin içerisinde de Gaziantep’i en önemli unsur haline getirmişler. Herkesi tek tek tebrik ediyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?