USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Çeber, depremzede öğrencilere karnelerini dağıttı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte depremzede öğrencileri karne gününde yalnız bırakmayarak karne sevincine ortak oldu.

Vali Çeber, depremzede öğrencilere karnelerini dağıttı
19-01-2024 16:06
19-01-2024 16:09
GAZİANTEP
Google News

Vali Kemal Çeber ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Şehitkamil ilçesindeki Osmangazi Ortaokulu’nda düzenlenen programda öğrencilere karnelerini verdi.
Karne dağıtım töreninin ardından açıklamada bulunan Vali Çeber, “Bizim 6. Şubattan beri her zaman içimiz buruk. Ama bunu çok da hissettirmemeye gayret ediyoruz. Özellikle de evlatlarımızla, öğrencilerimizle falan beraberken hiç ama hiç hissettirmemeye çalışıyoruz. Artık ilimizi bu travmadan kurtarmak istiyoruz. Ama tabi o burukluğu içimizde her zaman yaşıyoruz ve yaşayacağız. Artık seneyi devreye yaklaşıyoruz. Bugün özel bir gün tüm Türkiye'de olduğu gibi Gaziantep'te de sömestr tatiline yarıyıl tatiline giriyoruz. İlimizde bin 700 civarında okulumuzda 700 bin civarında öğrencimize bugün karneler veriliyor. Eğitim öğretim ilk dönemi çok büyük bir problem olmadan tamamlandı. Biz Gaziantep'te depremde yıkılan her bir sınıf yerine 5 sınıf yapıyoruz. Yatırım programlarımız hazırlandı. Şu anda sadece devam eden 250’ye yakın okul inşaatımız var. Şu anda ciddi bir sorun yok. Depremin etkisini de o süreç içerisinde tolere edeceğiz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle 2. Dönem buluşmak üzere sözleşerek ayrıldık” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?