USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Uygun fiyata kaliteli ürün

Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlara uygun ürün satılması amacıyla hayata geçirilen Sağlık-Sen Market'in ilk şubesi Gaziantep'te düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Uygun fiyata kaliteli ürün
09-03-2024 13:08
09-03-2024 13:11
GAZİANTEP
Google News

Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlara uygun ürün satılması amacıyla Sağlık-Sen Market projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında ilk market olsan Sağlık-Sen Market Gaziantep Şubesi düzenlenen tören ve açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı. Zengin ürün çeşidi ile Sağlık-Sen üyelerine ve vatandaşlara özel hizmet verecek olan Sağlık-Sen Market'in açılışına Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu, Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mutlu Kaya, Memur-Sen İl Temsilcisi Müslüm Göral, Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez ile çok sayıda sağlıkçı ve vatandaş katıldı.
Açılış töreninde konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen Market'in ilk şubesinin Gaziantep'te açılmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, "Sağlık-Sen olarak tüm Türkiye'de sosyal sendikacılık anlayışıyla hizmet ediyoruz. Bugün de Gaziantep Sağlık-Sen Market şubemizin açılısında bulunuyoruz. Ülke genelinde bu tür faaliyetleri başlattık. İlk şubemizi de Gaziantep'te açıyoruz. Biz üyelerimizin menfaati için çalışıyoruz. Üyelerimizin gönlüne dokunan hizmetleri hayata geçiriyoruz. Üyelerimiz bu marketten indirimli olarak faydalanıyorlar. Sağlık-Sen'li olmanın ayrıcalığını bu tür hizmetlerle üyelerimize gösteriyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. Bizim tek derdimiz üyemize hizmet. Sağlık-Sen Market, üyelerimize ve milletimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Açılış töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da sağlıkçıların sağlık işini iyi yaptıkları gibi market işini de iyi yapacaklarını vurgulayarak uygun fiyata kaliteli ürünler satılması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Sağlık-Sen Market Gaziantep Şubesi, kurdele kesimi ile hizmete açıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?