USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Usta sanatçı yasa boğdu! Özkan Uğur'un ailesinden ilk açıklama!

69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Usta oyuncunun cenaze programı da belli oldu.

Usta sanatçı yasa boğdu! Özkan Uğur'un ailesinden ilk açıklama!
08-07-2023 22:08
Google News

3 kez kanseri yendikten sonra böbrek rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda entübe edilen MFÖ Grubu'nun ünlü ismi Özkan Uğur, hastanede hayatını kaybetti. Uğur'un ölümü sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğarken ailesinden de ilk açıklama geldi.

Özkan Uğur kimdir, aslen nerelidir? MFÖ üyesi Özkan Uğur neden öldü?Özkan Uğur kimdir, aslen nerelidir? MFÖ üyesi Özkan Uğur neden öldü?


"BİR SÜREDİR TEDAVİ EDİLMEKTEYDİ"

Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, sanatçının resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Özkan Uğur'umuzu kaybettik. İlk defa 13 yıl önce lenfoma tanısı konulan ve tedavisi başarılı bir şekilde yapılan Özkan'ımızın maalesef lenfoma hastalığı tekrarladığı için bir süredir hastanede tedavi edilmekteydi.

"YAŞAM SAVAŞI BUGÜN SONLANDI"

Yaklaşık 1.5 aydır yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavi edilen Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu lenfoma hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama takiplerinde akciğerinde oluşan farklı problemler nedeniyle maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı.

Hepimizin başı sağ olsun. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur



CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

İstanbul'da 69 yaşında vefat eden MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un cenazesi, 11 Temmuz'da defnedilecek.

Usta sanatçının vefatının ardından sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getiren oyuncu Zafer Algöz, cenaze bilgilerini paylaştı.

Özkan Uğur'un naaşı 11 Temmuz Salı günü öğle vaktinde Taksim Camisi'nde kılınacak cenaze namazına müteakip, Karacaahmet Mezarlığına defnedileceği kaydedildi.

Uğur için ayrıca aynı gün saat 11.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) anma töreni düzenlenecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?