USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÜNLÜ İNŞAATÇIYA FETÖ TUTUKLAMASI

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ünlü inşaatçı Mehmet I. savcının itirazı üzerine tutuklandı. GTO’nun eski Yönetim Kurulu üyesi de olan Mehmet I. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÜNLÜ İNŞAATÇIYA FETÖ TUTUKLAMASI
23-06-2017 14:45
Google News
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY’ye üye olmak ve terörün finansmanı suçlarından dolayı yürütülen soruşturma işlemi kapsamında gözaltına alınan, dört ayrı şirketin yetkilisi olan şüpheliler Mustafa Y. Ömer Faruk K., Sıddık P., Asef Selçuk M. ve Mehmet I.’nın, üzerlerine atılı suçlardan dolayı Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanmaları talebiyle Gaziantep 1.Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildiler.

Şüphelilerden Mustafa Y., Ömer Faruk K., Sıddık P, Asef Selçuk M.’nin tutuklanırken, Gaziantep 1.Sulh Ceza Hakimliğince şüphelilerden Mehmet I. hakkındaki tutuklama talebinin reddi ile şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. Bunun üzerine, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca karara itiraz edildi. Gaziantep 2. Sulh Ceza Hakimliğince itirazın kabulü ile şüpheli Mehmet I. hakkında yakalama emri çıkarıldı. Şüpheli hakkındaki yakalama kararının infaz edilerek mevcutlu olarak çıkarıldığı Gaziantep 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?