USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Uğur Dündar canlı yayında Beyaz Saray anısını anlattı! "Ben odaya girdiğimde gülerek..."

Gazeteci Uğur Dündar Demokrasi Arenası programında, ABD'nin eski başkanlarından George Bush ile yaptığı söyleşiyi anlattı. Dündar, "Ay sonunda sarayda yediklerinin parasını ödüyorlar. Dünyanın süper gücünde uygulama böyleyken biz gelişmekte olan bir ülkeyiz. Takdiri size b

Uğur Dündar canlı yayında Beyaz Saray anısını anlattı!
02-04-2022 12:04
Google News

TELE1 televizyonunda gazeteci Uğur Dündar'ın sunumuyla ekranlara gelen Demokrasi Arenası programının bu haftaki konukları CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ve hukukçu Murat Ergün'dü.

Ekonomideki son gelişmeler, ve siyasetin gündeminin yorumlandığı programda Uğur Dündar, ABD'nin eski başkanlarından George Bush ile yaptığı söyleşiyi ve bir anısını anlattı.

"Biz söyleşi yaparken Beyaz Saray'ın bahçesinin parmaklıklarının dibinde Bush'un aleyhine toplanmışlar, bağırıyorlardı. Bayağı kalabalık vardı. Bush'u protesto ediyorlardı" diyen Dündar, "O da camdan, ben odaya girdiğimde gülerek onları seyrediyordu" ifadelerini kullandı.

Beyaz Saray'daki bir uygulamayı da aktaran Dündar, "Başkan, eşi ve çocukları istedikleri her şeyi yiyebiliyorlar. Ama ay sonunda baş garson geliyor, size bir fatura getiriyor. ‘Bunlar yediklerinizin parası' diyor. Ay sonunda kuaför parası da geliyor. Bir dostlarını makam uçağıyla uçurduklarında hemen hesabı yapılıyor. First-Class yolcu bileti ne kadarsa başkandan tahsil ediyor. Başkanların çoğu, başkanlık dönemleri bittiğinde aile bütçeleri iflas edecek noktaya geliyor. Dünyanın süper gücünde uygulamaya böyleyken biz gelişmekte olan bir ülkeyiz. Takdiri size bırakıyorum" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?