USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye Hollanda maçı canlı izle! | TRT Türkiye Hollanda maçı canlı skor takip

Türkiye Hollanda maçı TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. 2022 Dünya Kupası eleme grubu maçının ilkinde Ay Yıldızlı Milli Takım sahasında Portakalları misafir ediyor. 6 takımın bulunduğu G grubunda mücadele eden Millilerimiz oynayacağı ilk maçta rakibini yenerek ava

Türkiye Hollanda maçı canlı izle! | TRT Türkiye Hollanda maçı canlı skor takip
24-03-2021 23:06
Google News

TRT ekranlarından Türkiye Hollanda maçı canlı olarak yayınlanıyor. Milli Takımımız 2022 Dünya Kupası eleme maçlarında G grubunda yer alıyor. İlk karşılaşmasını Hollanda'yla oynayacak olan Ay Yıldızlılar sahasında galip gelerek iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Portakallarda ise hedef deplasmanda iyi bir sonuç alarak grupta avantaj elde etmek. Merak eden futbolseverler için işte Türkiye Hollanda maçı canlı skoru ve takibi...TÜRKİYE HOLLANDA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye, 2022 Dünya Kupası eleme maçları kapsamında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hollanda'yı konuk ediyor. 24 Mart Çarşamba günü oynanacak maç TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek.TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI İLK 11'LERİTürkiye: Uğurcan, Zeki, Ozan K., Çağlar, Umut, Okay, Ozan T., Hakan, Kenan, Yusuf, Burak.Hollanda: Cillessen, Wijndal, Blind, De Ligt, Tete, De Jong, De Roon, Wijnaldum, Berghuis, Depay, Malen.

AY YILDIZLILARIN OYNAYACAĞI MAÇLAR

İşte A Milli Takımın oynayacağı maçlar ve G grubundaki rakipleri,

2022 Dünya Kupası eleme maçlarında Türkiye'nin de yer aldığı G grubunda Hollanda, Norveç, Letonya, Karadağ ve Cebelitarık takımları yer alıyor.

Türkiye - HollandaAtatürk Olimpiyat Stadı24 Mart Çarşamba 20.00

Norveç - TürkiyeLa Rosaleda Stadı27 Mart Cumartesi 20.00

Türkiye - LetonyaAtatürk Olimpiyat Stadı30 Mart Salı 21.45

İŞTE A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU!

KALECİ: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor)

SAVUNMA: Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare, Caner Erkin (Fenerbahçe), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Liverpool), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Umut Meraş (Le Havre)

ORTA SAHA: Okay Yokuşlu (West Bromwich Albion), Taylan Antalyalı, Emre Kılıç (Galatasaray), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Halil Akbunar (Göztepe), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Deniz Türüç (Medipol Başakşehir

HÜCUM: Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf), Cenk Tosun (Beşiktaş)

HOLLANDA MİLLİ TAKIMI ADAY KADROSU

KALECİ: Tim Krul (Norwich City), Jasper Cillessen (Valencia), Maarten Stekelenburg (Ajax)

SAVUNMA: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Daley Blind (Ajax), Denzel Dumfries (PSV Eindhoven), Matthijs de Ligt (Juventus), Jeremiah St Juste (Mainz 05), Joël Veltman (Brighton&Hove Albion), Owen Wijndal (AZ Alkmaar)

ORTA SAHA: Donny van de Beek (Manchester United), Ryan Gravenberch (Ajax), Frenkie de Jong (Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Marten de Roon (Atalanta), Kenny Tete (Fulham), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

FORVET: Ryan Babel (Galatasaray A.Ş.), Memphis Depay (Olympic Lyon), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (Totenham Hotspur), Luuk de Jong (Sevilla), Donyell Malen (PSV Eindhoven), Calvin Stengs (AZ Alkmaar)

A MİLLİ TAKIMDAN SON DETAYLAR 

A Milli Takım'a davet edilen oyuncular, 21 Mart Pazar günü saat 19.00'dan itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Ay-yıldızlılar, ilk idmanlarını 22 Mart Pazartesi günü saat 18.00'de Riva'da basına kapalı olarak yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, Hollanda maçı öncesinde 23 Mart'ta, saat 17.30'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 18.00'de gerçekleştirecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?