USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkan Mehmet Akcan Ortaokulu Voleybolda Çifte Şampiyonluk

Gaziantep Küçükler Voleybol Şampiyonası’nda Ipekyol Shell Petrol’ün sponsor olduğu Türkan Mehmet Akcan Ortaokulu hem erkeklerde hem de kızlarda il şampiyonu oldu. Şampiyon minikler, önümüzdeki günlerde Şanlıurfa’da düzenlenecek bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

Türkan Mehmet Akcan Ortaokulu Voleybolda Çifte Şampiyonluk
17-01-2024 16:44
17-01-2024 16:48
GAZİANTEP
Google News

Türkan Mehmet Akcan Ortaokulu’nun voleybol takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen şampiyonada rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.

 Şampiyon takımların antrenörü yaptığı açıklamada, öğrencilerinin gösterdiği performanstan gurur duyduğunu belirterek, “Bu başarıda emeği geçen başta okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve sponsorumuz Ipekyol Shell Petrol’e teşekkür ediyorum. Şampiyon miniklerimiz, Şanlıurfa’da yapılacak bölge şampiyonasında da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Hedefimiz, Türkiye finallerine katılmak ve Gaziantep’e bir kupa daha kazandırmak” dedi.

 Şampiyon takımların kaptanları ise, aldıkları kupaları okullarına armağan ettiklerini söyleyerek, “Bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Voleybolu çok seviyoruz ve başarılı olmak için çok çalışıyoruz. Bölge şampiyonasında da elimizden geleni yapacağız. Umarız Türkiye finallerine katılma hakkı kazanırız” diye konuştular.

 Gaziantep Küçükler Voleybol Şampiyonası’nda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürülüğü tarafından verildi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?