USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“Türk Milleti Milli İrade Dışında Hiçbir Seçeneğe Boyun Eğmez”

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur yayımladıkları mesajda, Türk milletinin ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini, 15 Temmuz gecesinde de gövdesini vatan uğruna siper ederek bunu bir kez daha gösterdiğini belirtti.

“Türk Milleti Milli İrade Dışında Hiçbir Seçeneğe Boyun Eğmez”
14-07-2023 15:20
14-07-2023 15:25
GAZİANTEP
Google News

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ve millet egemenliğinin sonsuza dek var olabilmesi için her türlü oyunu bozabilecek dirayete sahip olduklarının altını çizen GTO Başkanları açıklamalarına şöyle devam etti:

 “Türk milleti, demokrasi ve milli irade dışında hiçbir bir seçeneği kabul etmeyecektir. Bunun en yakın örneği de 15 Temmuz 2016 gecesi olmuştur. Tüm dünya o gece bir kez daha anlamıştır ki ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan hiçbir saldırı başarılı olamaz, bu millet hiçbir zaman hainlere de geçit vermez. Türk milleti gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi meşru kabul etmez, demokrasi ve milli irade dışında hiçbir seçeneğe de asla boyun eğmez.

 Türk iş dünyası olarak, milletimizin bölünmez bütünlüğü için daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye hedefiyle azimle çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını da yine hep birlikte çalışarak sağlayacağız. 15 Temmuz’un 7. yıl dönümünde bu cennet toprakları vatan kılan tüm kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha derin bir saygı, minnet ve şükranla yâd ediyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müz kutlu olsun…”

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?