USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tuncay Kara’nın yanan fabrikaya nasıl girdiği belli oldu

İplik fabrikası yangınından sonra haber alınamayan iş adamı Tuncay Kara’nın yangının daha fazla yayılmasını engellemek ve itfaiye ekiplerinin işini kolaylaştırmak için fabrikanın arka kapısını açmaya çalıştığı iddia edildi. Kara’nın yoğun duman ve karanlıktan dolayı yolunu bulamadığı tahmin ediliyor.

Tuncay Kara’nın yanan fabrikaya nasıl girdiği belli oldu
17-08-2017 11:12
Google News
Yanan fabrikanın sahibi Tuncay Kara’dan üç gündür haber alınamıyor. Tuncay Kara’nın 23 yıllık çalışanı Salih Cengiz, Kara’nın yanan fabrikaya nasıl girdiği ile ilgili bilgi verdi. Salih Cengiz, Tuncay Kara’nın yangının daha fazla yayılmasını engellemek ve itfaiye ekiplerinin işini kolaylaştırmak için fabrikanın arka kapısını açmaya çalıştığını iddia etti.

Tuncay Kara’nın çalışanlarından Salih Cengiz şunları anlattı: "23 yıldır Tuncay Bey’in ekmeğini yiyorum. Tuncay Bey, 16:10 sıralarında beni aradı ve itfaiyelerin arka kapıdan gelmelerini istedi ve kendisi kapıyı açmaya gideceğini belirtti. Kendisi de ön kapıdan arka kapıya kadar gitmiş ve kaybolmuştur. Şunu da belirtmek isterim: Tuncay Bey kendini beğenmiş biri değil, herkesle arkadaş gibiydi."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?