USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

TÜMSİAD’dan MÜSİAD’a ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi, Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği’ne (MÜSİAD) ziyarette bulundu.

TÜMSİAD’dan MÜSİAD’a ziyaret
15-02-2015 17:43
Google News
MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelenk ve yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, her iki derneğin de aynı amaç ve hedefle çalışan kardeş dernekler olduğunu söyledi. Çekici, “Hem MÜSİAD, hem TÜMSİAD kent ve ülke geleceğini düşünerek çalışan dernekler. İki derneğimizin de hedefleri aynı. Ülke ve memleketimizi daha ilerilere taşımak için gayret gösteriyoruz. Biz de bu iki derneğin kaynaşması gerektiğini düşündük. Hem yeni yönetime hayırlı olsun diyelim, hem de tanışalım istedik. Kol kola başarılı projelere imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

Çekici, TÜMSİAD olarak KOBİ ağırlıklı çalıştıklarını dile getirdi. KOBİ’lere yönelik yapılan çalışmalarda 3 kez üst üste Avrupa birincisi olduklarını açıklayan Çekici, “3 yıldır Avrupa birincisi oluyoruz. KOBİ’lerle ilgili çalışmalar İsviçre’ye gönderiliyor. Orada bir değerlendirme kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonrası dereceye girenler tespit ediliyor. Biz üç yıldır birinci oluyoruz. Bu bize gurur veriyor. Türkiye genelinde ve Avrupa’da da hızla büyüyoruz. MÜSİAD’ı da izliyoruz. Gerçekten de çok başarılı buluyoruz” dedi.

 

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk de, TÜMSİAD’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TÜMSİAD’ı yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu belirten Çelenk’e TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici tarafından plaket takdim edildi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?