USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TÜGVA yöneticileri hakkındaki çirkin iftiralara TÜGVA'dan tepki

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) kadrolaşma iddialarını yalanlayarak vakfın Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Temsilcileri ve diğer vakıf yöneticilerinin gönüllülük esasıyla vakıf çalışmalarında bulunduğu ifade edildi.

TÜGVA yöneticileri hakkındaki çirkin iftiralara TÜGVA'dan tepki
19-10-2021 15:06
Google News

TÜGVA yöneticilerinin meslekleri ve çalıştıkları yerler üzerinden yürütülen  algı operasyonları ile ilgili TÜGVA'dan açıklama geldi.

Yapılan açıklama şu  şekilde:

Kamuoyunun dikkatine!

Türkiye Gençlik Vakfı, misyonu ve vizyonu belli olan, genel merkezdeki yöneticilerinin, il - ilçe yöneticilerinin "gönüllülük esasıyla" gençlere karşılıksız olarak hizmet ettiği, işi, gücü, mesleği olan kişilerin bulunduğu görünür, şeffaf ve güzide bir kuruluştur.

Kamuoyunun Dikkatine Sunarız!#HakikatKazanacak pic.twitter.com/SDIY8nhx2I

— TÜGVA İletişim Ofisi (@tugvailetisimTR) October 19, 2021

Türkiye Gençlik Vakfı'nda istihdam edilen personellerimiz hariç:

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Temsilcilerimiz ve diğer vakıf yöneticilerimiz gönüllülük esasıyla vakıf çalışmalarında bulunmaktadır. Her biri kendi mesleklerini icra etmektedir.
Gönüllülük esası ile yapılan bu çalışmalarda kişilerin istediği okulu okuma ve istediği mesleği yapma hürriyeti dün olduğu gibi bugün de vardır ve yasaldır.

Bir kişinin özel sektörde ya da kamuda çalışması yasal olarak vakıf yöneticisi veya üyesi olmasına engel değildir.

Bu şeffaf ve yalın gerçeğe rağmen vakıf yöneticilerimizin meslekleri ve çalıştıkları yerler üzerinden hedef alınması, haklarında iftira atılması sadece kara propagandadır.

Mesleklerini yaparken vakıf çalışmalarında gönüllü olarak çalışmaları takdir edilesi bir durum olması gereken yöneticilerimizin mesleklerine vakıf aracılığı ile kavuşmuş gibi gösterilmesi kara propagandadır, bu kara propagandayı osla kabul etmiyoruz.

Yurt dışındaki etki ajanları ve yurt içindeki gazeteciler, bazı siyasiler

bu durumu kara propaganda malzemesi yapmak yerine, eğer bir sorun olarak görüyorlarsa kendilerine hodri meydan diyoruz, bu iddialarını yargıya taşımalarını bekliyoruz.

Sosyal medyadan iftira atarak, yolan söyleyerek, tehdit ederek, hedef göstererek bizleri yıldıramayacaklarını açık bir şekilde ilan ediyoruz.

Saygılarımızla...

Türkiye Gençlik Vakfı

TÜGVA'dan suç duyurusu açıklamasıTÜGVA'dan suç duyurusu açıklaması

TÜGVA İstanbul İl Başkanı Emrullah Şanlan'dan kadrolaşma iddialarına cevapTÜGVA İstanbul İl Başkanı Emrullah Şanlan'dan kadrolaşma iddialarına cevap

CHP'nin TÜGVA yalanı ortaya çıktı! Düğünü de onlar yapmışCHP'nin TÜGVA yalanı ortaya çıktı! Düğünü de onlar yapmış

Büyükada'da TÜGVA gerginliği sona erdiBüyükada'da TÜGVA gerginliği sona erdi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?