USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tugva’dan Fayat Bay’a anlamlı ziyaret

Kürşad Group Onursal Başkanı, hayırsever iş adamı Fayat Bay, ziyaretine gelen Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) Genel Başkanı ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Tugva’dan Fayat Bay’a anlamlı ziyaret
11-08-2021 17:51
Google News



İstanbul’da TUGVA genel merkezinde ziyaret ettiği, TUGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Üniversite Koordinatörü Beytullah Çiçen, TUGVA Lise Koordinatörü Okan Özer’in beraberindeki heyetle Gaziantep’te iade ziyarette bulunduğu Kürşad Group Onursal Başkanı Fayat Bay gençlerle deneyimleri konusunda iştişare etti.

Gazikent Eğitim, Tarih, Kültür ve Sanat Derneği Genel Başkanı, Kürşad Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bay’ın da hazır bulunduğu ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

TUGVA’nın çok önemli bir vizyonu ve misyonu bulunduğunu kaydeden Fayat Bay, pırıl pırıl gençlerin oluşturduğu bu yapılanmanın ahlaki manada örnek bir yapılanma olduğunu kaydetti.

Fayat Bay’a misafirperverlikleriden 
dolayı teşekkür eden TUGVA genel başkanı  Enes Eminoğlu, Fayat Bay gibi büyüklerin tecrübelerinden her zaman yararlanmak istediklerini ifade etti.

Gazikent Eğitim, tarih,Kültür ve Sanat Derneği Genel Başkanı, Kürşad Group Yönetim Kurulu Başkanıs Muhittin Bay ise, TUGVA heyeti ile işbirliği konularında birlikte çalışma yapabilecekleri belirtti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?