USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1 Gönül Dağı dizisine vedası göze çarpmıştı! Onu bu sefer farklı bir rolde izlemeye hazır olun

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Gönül Dağı yapımında üstlendiği ‘’Fikret karakteriyle akıllarda kalıcı iz bırakan Ruhi Sarı’nın sıradaki durağı belli oldu. Gönül Dağı’nda kötü bir karakteri oynamış olmasına rağmen performansıyla seyircinin

TRT1 Gönül Dağı dizisine vedası göze çarpmıştı! Onu bu sefer farklı bir rolde izlemeye hazır olun
04-04-2022 17:22
Google News

Zahide karakterinin eski eşi Fikret rolüyle ilgi odağına yerleşen Ruhi Sarı, yakın bir zaman sonra ekranlara merhaba diyecek sürpriz bir dizinin oyuncu kadrosuna yerleşti. Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, yapımcılığında da Asena Bülbüloğlu’nun bulunduğu ve senaryosunu ise Nermin Yıldırım’ın yazdığı Kiracı dizisine Gönül Dağı oyuncusu katıldı.

Verdiği aranın ardından Kiracı dizisiyle anlaşma sağlayan ve setlere sıkı bir dönüş yapacak olan Ruhi Sarı, Gönül Dağı’ndaki performansıyla takipçilerinden tam not almıştı. Bir apartmanda yaşayan kişilerin yaşam öyküsünün konu olarak işleneceği Kiracı dizisine transfer edilen Ruhi Sarı, Gönül Dağı haricinde Kırmızı Oda, Öğretmen, Ramo, Söz, Menajerimi Ara gibi projelerde de kameralar karşısına geçmiştir.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?