USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Toprak ile Fidan hakkında Star TV'den inanılmaz karar! 5 aylık serüvenden sonra...

31 Ekim’den beri izleyenlerin karşısına geçen OGM Pictures imzalı Toprak ile Fidan dizisinden hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla seyircisinin dikkatini üzerine çeken Toprak ile Fidan dizisi ekranlara veda ediyor.

Toprak ile Fidan hakkında Star TV'den inanılmaz karar! 5 aylık serüvenden sonra...
01-04-2023 09:39
Google News

Osman Aydın’ın ‘Toprak’ ve Hazal Adıyaman’ın ise ‘Fidan’ karakterini üstlendiği Toprak ile Fidan dizisi hayranlarına hüsran yaşatacak haber geldi. Yönetmenlik koltuğunda Atilla Cengiz ile Eray Koçak ikilisinin oturduğu Toprak ile Fidan dizisinin ekran ömrü tükeniyor.

Ömer dizisine Kırmızı Oda’dan olay transfer! Yeni rolüyle ortalığı kasıp kavuracakÖmer dizisine Kırmızı Oda’dan olay transfer! Yeni rolüyle ortalığı kasıp kavuracak

İnci Gülen Oarr’ın yapımcısı olduğu ve şimdiye kadar Star TV’de 80 bölüm yayınlanan Toprak ile Fidan dizisinin yayın hayatı noktalanacak. Talihsiz bir kaza sonucu birbirlerinden ayrılmak durumunda kalan Fidan ile Toprak’ın başından geçenleri konu olarak işleyen Toprak ile Fidan hikayesinin sonuna geldi.

Günlük dram dizisi formatında seyircisiyle buluşan Toprak ile Fidan’ın hangi bölümde final yapacağı netlik kazandı. Senaryosunu Ahmet Köşeoğlu, Banu Özyürek, İnan Güngören, Nur Kıymaç, Gökçen Eroğlu ve Can Özdemir’in kaleme aldığı Toprak ile Fidan 100.bölümde final yapmaya hazırlanıyor.

Teşkilat 69.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Tehlike zilleri çalmaya başladıTeşkilat 69.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Tehlike zilleri çalmaya başladı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?