USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Toğrul Allahverdili: Seçimlerde tek Türkiye değil Türk dünyası kazandı

Dost ve kardeş Azerbaycan'ın Gençlerin Girişimine ve Gelişimine Destek Birliğli ve İnterpress medya grubu Başkanı Toğrul Allahverdili, Türkiye'de gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında değerlendirmede bulundu.

Toğrul Allahverdili: Seçimlerde tek Türkiye değil Türk dünyası kazandı
31-05-2023 01:38
Google News

Azerbaycan'ın Gençlerin Girişimine ve Gelişimine Destek Birliğli ve “İnterpress” medya grubu Başkanı Toğrul Allahverdili Türkiye'de gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden zaferiyle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında konuştu.

Allahverdili, "28 Mayıs seçimlerinde kahraman Türk milleti siyasi kaderini belirlemiş, her bir vatandaş Türkiye'nin değil Türk dünyasının kalkınması için oy kullanmıştır" dedi.

"TÜRK MİLLETİ KAZANDI"

28 Mayıs seçimleri sonucunda PKK/FETÖ terör örgütlerinin yenildiğini, Mehmetçik ve Bayraktar'ın kazandığını söyleyen STK Başkanı, "Aynı zamanda depreme sevinip bundan siyasi çıkar elde edenler de yenildi, ahlaksız değerler yenildi, Türkiye'yi dini ve etnik bağlamlarda bölmeye çalışanlar yenildi, Türk milleti kazandı." ifadelerini kullandı.

Toğrul Allahverdili, Türkiye'ye karşı cephe alan herkesin kaybettiğini, Erdoğan'ın kazandığını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı katıldığı tüm seçimleri kazandı, sonuç olarak Türk dünyası kazandı ve her zaman da kazanacak." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?