USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Tırın lastiği patladı, 5 araç birbirine girdi: 6 yaralı

Manisa'nın Kula ilçesinde lastiği patlayan bir tır zincirleme kazaya neden oldu. 4 otomobil ve 1 minibüsün karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Tırın lastiği patladı, 5 araç birbirine girdi: 6 yaralı
23-06-2023 22:09
Google News

Edinilen bilgiye göre kaza, Kula ilçesi İzmir-Ankara D300 karayolu Kavacık rampasında meydana geldi. Bayram trafiğinin yoğun olduğu karayolunda, İzmir istikametinde lastiği patlayan bir tıra çarpmamak için bir otomobil manevra yapınca zincirleme meydana geldi. Toplam 4 otomobil ve 1 minibüsün karıştığı kazada araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine gelen emniyet güçleri, bölgede geniş trafik önlemi aldı. Kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun trafiğe kapanmasının ardından ilçe merkezindeki alternatif yollardan trafik akışını sağlayan ekipler kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla karayolunda trafik akışını sağladı.

Hasan Yiğen

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?