USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Teşkilat 33.bölüm fragmanı getirildi mi? 14 kere ölümden dönmüştü! Bu sefer kurtulabilecek mi?

Projeye sonradan dahil edilmesine rağmen izleyenler için olmazsa olmaz bir oyuncu olma özelliği taşıyan Hakan Boyav'ın Teşkilat dizisindeki akıbeti gündeme oturdu. Kendisine arkadan sinsice yaklaşılması sonucunda bıçak darbesi alan Tövbekar karakterinin yaşamını yitirip yitirmeye

Teşkilat 33.bölüm fragmanı getirildi mi? 14 kere ölümden dönmüştü! Bu sefer kurtulabilecek mi?
02-02-2022 11:06
Google News

Yahya tarafından canına kastedilmesinin hemen ardından, 'Bakma öyle oğlum saf saf, vakit dar. Konuşacaklarımız mühim, koy şu çayı!' diyen Tövbekar karakteri Teşkilat dizisine damgasını vurdu.

Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı verildi mi? Suçsuzluklarını kanıtlayabilecek mi? Nezarethanede...Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı verildi mi? Suçsuzluklarını kanıtlayabilecek mi? Nezarethanede...

Aldığı yarayı umursamayıp hiçbir şey olmamışçasına çayını yudumlamaya başlayan Tövbekar, kendisine üç şeyi söyleyeceğini ifade ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teşkilat dizisinde kan kaybetmesine rağmen soğukkanlı bir duruş sergileyen Tövbekar, ilk olarak kimseye bu şekilde arkadan saldırmaması gerektiğini ve böyle yapanlara namert dendiğini izah etti.

'Misal ben, şimdi böyle sinsi sinsi yaklaştın. Arkamdan vurdun bıçağı, ben burada ölsem kalsam bir ömür boyu namert olduğunu bileceksin! Yakışır mı sana? Yakışmaz.' diyerek Teşkilat son bölümde unutamayacağı bir ders verdi. 

İkinci olarak kendisinin toplamda on dört kere yaralandığını belirten Tövbekar, hangi yaranın öldürdüğünü ve hangi yaranın yaşattığını iyi bildiğini itiraf etti. Son olarak babası hakkında konuşup kendisini üzmeyi istemediğini söyleyen Tövbekar, onun bir hain olduğu ve vatana-millete çok ihanet ettiği gerçeğini yüzüne çarptı. 

Sözlerini tamamladıktan sonra baygınlık geçiren Tövbekar'ın yaşayıp yaşamayacağı akıllarda soru işareti bıraktırsa da sağlık durumu şimdilik kesinliğe kavuşmadı. Haftaya TRT1 ekranlarında yayına girecek yeni bölümünde belli olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?