USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TEM'de makas atan sürücü kamyona çarptı

Kağıthane'de bir cip, TEM Otoyolu'nda makas atarak ilerlediği esnada hafriyat kamyonuna sol tarafından çarptı. Kazada cipte bulunan 2 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin kolu koptu. Şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TEM'de makas atan sürücü kamyona çarptı
12-08-2023 06:38
Google News

Kağıthane TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde gece saat 01.30 sıralarında gerçekleşen kazada, bir cip TEM Otoyolu'nda makas atarak ilerlediği esnada hafriyat kamyonuna sol tarafından çarptı.

Cipin motoru kazanın şiddetinin etkisiyle yola fırladı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kazada cip içerisinde bulunan şoför B.G. yararlanırken, yan koltukta bulunan ve araç içerisine sıkışan D.K. ise ağır yaralandı.

D.K.'nın yaşanan kazada kolu koptu. Şahıs, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası sıkıştığı yerden kurtarılarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri yolda güvenlik tedbirleri alarak kontrollü bir şekilde trafiğin akmasını sağladı.

Yaşananlara tanık olan A.G. gördüklerini anlattı:

"90'la falan geliyordum ama bir anda oldu gibi görebildim. Benimle birlikte 2, 3 arabayı birden makasladı. Fişek gibi geliyordu. TIR'ı kurtaramadı. Sol arkasından vurdu zaten. Ben son anda durdum ama elim ayağım boşaldı. Süremedim arabayı."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?